Πριν έναν μήνα, στη Θεσσαλονίκη
βρέθηκε κι ο Αντ. Σαμράς, για να
προεδρεύσει σε σύσκεψη της
Διοικούσας Επιτροπής.
Ούτε να το σκέφτονται δε θέλουν, στη Νέα Δημοκρατία, πως υπάρχει περίπτωση να πρασινίσει ο χάρτης στις εκλογές του Νοεμβρίου. Έτσι, προσπαθούν να συσπειρώσουν τη βάση τους και, με σύνθημα τον... αντιΔΝΤικό αγώνα, επικεντρώνονται στο να οδηγήσουν το εκλογικό σώμα στην κάλπη. "Να πάτε να ψηφίσετε, να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας έμπρακτα", είναι το σύνθημα που "περνούν" στον κόσμο.
Στο πλαίσιο αυτής της "μάχης", στη Βόρεια Ελλάδα θα περιοδεύσουν στελέχη όπως οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Σταύρος Δήμας και Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο εκπρόσωπος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο γραμματέας της ΠΕ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο γραμματέας Προγράμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης και οι Άρης Σπηλιωτόπουλος και Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ειδικά στη Θεσσαλονίκη το επόμενο δεκαήμερο θα βρεθούν οι κύριοι Αβραμόπουλος και Λυκουρέντζος ώστε να πάρουν μέρος σε εκδηλώσεις στήριξης των υποψηφίων που προτείνει η Νέα Δημοκρατία. Ο κ.Λυκουρέντζος θα μιλήσει σε εκδήλωση των τεσσάρων ΝΟΔΕ του Νομού Θεσσαλονίκης στις 31 Οκτωβρίου κι ο κ.Αβραμόπουλος θα βρεθεί στην πόλη στις 27 ή στις 29 Οκτωβρίου για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση.
Επίσης το προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης και την επόμενη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, μία μέρα πριν τον εορτασμό για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και τη γιορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, ειδική σύσκεψη με τη συμμετοχή των πολιτευτών και των μελών της Πολιτικής Επιτροπής ώστε να κινητοποιηθούν ενόψει της τελικής προεκλογικής ευθείας.
Θα ακολουθήσουν περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα: Ο κ.Αβραμόπουλος εκτός από τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί Καστοριά, Καβάλα και Ξάνθη. Ο Σταύρος Δήμας θα μιλήσει σε Έδεσσα και Αλεξανδρούπολη.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, κλιμάκια βουλευτών ορίστηκαν για επισκέψεις σε όλες της πόλεις Μακεδονίας-Θράκης και συγκεκριμένα:
Καστοριά (Αβραμόπουλος Δ.-Ιωαννίδης Γ.),
Φλώρινα (Στυλιανίδης Ε.-Κοντός Α.),
Γρεβενά (Χαρακόπουλος Μ.-Στυλιανίδης Ε.-Κεφαλογιάννης Μ.),
Δράμα (Μαρκόπουλος Κ.-Ντινόπουλος Α.),
Καβάλα (Αβραμόπουλος Δ.-Μαρκόπουλος Κ.),
Αλεξανδρούπολη (Δένδιας Ν.-Γιαννόπουλος Θ.-Δήμας Σ.),
Κομοτηνή (Ζώης Χ.-Γιαννόπουλος Θ.),
Ξάνθη (Αβραμόπουλος Δ.-Γιαννόπουλος Θ.-Μεϊμαράκης Ε.),
Διδυμότειχο (Γιαννόπουλος Θ.),
Βέροια (Παπαδόπουλος Μ.-Κοντός Α.),
Έδεσσα (Δήμας Σ.-Μητσοτάκης Κ.),
Γιαννιτσά (Λυκουρέντζος Α.-Σπηλιωτόπουλος Α.),
Κιλκίς (Ιωαννίδης Ι.-Παναγιωτόπουλος Π.),
Κατερίνη (Μαρκόπουλος Κ.-Κοντός Α.-Παπαδόπουλος Μ.),
Χαλκιδική (Σπηλιωτόπουλος Α.),
Σέρρες (Δένδιας Ν.-Τζαβάρας Κ.)