Στη Νέα Δημοκρατία δε λένε να ηρεμήσουν. Έναν μήνα πριν τις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές και κάποιοι ακόμη ονειρεύονται κόντρες και βιλαέτια. Όπως ήταν φυσικό, τα κανάλια έκαναν μείζον θέμα τις δηλώσεις του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τι είπε ο Κυριάκος; Σχολίασε τις δηλώσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για μηδενισμό του ελλείμματος σε ενάμιση χρόνο. Επ' αυτού, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Φαντάζομαι ότι με κάποιες υποθέσεις για πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενδεχομένως και ο στόχος αυτός να μπορούσε να επιτευχθεί.Το βλέπω,όμως,πολύ πολύ δύσκολο». Πρόσθεσε, πάντως, ότι «αποτελεί ένα τμήμα ενός γενικότερου σχεδίου. Εγώ σας λέω ότι είναι ένας στόχος, ο οποίος δεν είναι εύκολα επιτεύξιμος», σημείο των δηλώσεων που... δεν πολυέπαιξε.
Είπε και κάτι ακόμη ο βουλευτής της Ν.Δ.: «Εγώ πιστεύω ότι η κεντρική λογική είναι σωστή. Πιστεύω ότι η κεντρική λογική ότι αυτό το οποίο χρειάζεται πάνω απ’ όλα σήμερα μια οικονομία σε ύφεση, είναι ένα πολύ ισχυρό αναπτυξιακό σοκ, το οποίο θα περάσει μέσα από βαθιές διαρθρωτικές αλλαγές, συνοδευόμενο ενδεχομένως και από μία μείωση και όχι αύξηση της φορολογίας, που ενδεχομένως να φέρει περισσότερα έσοδα. Αυτή την κεντρική λογική βεβαίως και την ασπάζομαι και βεβαίως πιστεύω ότι πρέπει να μπει στο τραπέζι της συζήτησης», δήλωσε. Κι αυτό ούτε ακούστηκε...