Εκπρόσωπό της, στις επιτροπές αξιολόγησης για τους νέους συμβασιούχους ζητά να διορίσει η ΕΣΗΕΜ-Θ. Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης και, τελικά, ελήφθη απόφαση κατά πλειοψηφία. Η συνεδρίαση ήταν θυελλώδης, από την αρχή ως το τέλος. Υπήρξαν έντονες διατυπώσεις διαφορετικών απόψεων, σχεδόν για το σύνολο του θέματος. Από το ότι, τελικά, οι συμβάσεις εργασίας που αφορούν τους δημοσιογράφους είναι μόλις 26 (περίπου 60 ήταν οι δημοσιογράφοι των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει τον Ιούνιο και… ποιος θυμάται πόσοι αυτοί των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει νωρίτερα και ήταν, ήδη, εκτός ΕΡΤ) ως το ποιοι θα συμμετέχουν –και με ποια ιδιότητα- στις επιτροπές.
Κατατέθηκαν οι εξής προτάσεις:
-της πλειοψηφίας διά του γεν. γραμ. Τ. Φωκιανίδη (απουσίαζε ο πρόεδρος στο εξωτερικό), που πρότεινε να συμμετάσχουν στην επιτροπή οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, Νίκος Ασλανίδης και Δημήτρης Δραγώγιας.
-Του Δ. Ντόζη ο οποίος πρότεινε να συμμετάσχουν στην επιτροπή οι τρεις εργασιακοί εκπρόσωποι (Αντ. Κατσάρας, Παντολέων, Δήμητρα Δημητρακοπούλου).
-Του Γ. Αδάμ, ο οποίος πρότεινε να προταθούν ως μέλη στην επιτροπή τα δύο μέλη του δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ τα οποια εργάζονται στην ΕΡΤ3, δηλαδή ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάκης Βοϊτσίδης και το μέλος του δ.σ. Δημήτρης Ντόζης.
-Της αντιπροέδρου Χ. Χαλεπλίδου για τους Δραγώγια και Κατσάρα,
Ο ένατος του δ.σ., Μπάμπης Μπίκας, δεν κατέθεσε πρόταση, ούτε στήριξε κάποιαν από τις υπάρχουσες. Μίλησε για προσπάθεια νομιμοποίησης μιάς “νόθας κατάστασης”.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν Δραγώγιας 5, Ασλανίδης 4, Κατσάρας 2, σε σύνολο 8 παρόντων μελών του δ.σ. Δεν μετείχε στην ψηφοφορία και ο Γ. Αδάμ, αφού η πρότασή του, να πολεμήσουν για τους συμβασιούχους τα μέλη της διοίκησης, απορρίφθηκε. Για άλλη μία φορά, έγινε επίκληση της αρχής της πλειοψηφίας και θεωρήθηκε ότι εκλέχθηκαν οι Δραγώγιας-Ασλανίδης.