Ο Παντελής Καφές ανοίγει τον χορό των γκολ στη μεγαλειώδη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, στο Χαριλάου
Συντριβή για τον Άρη. Έχασε με 0-4 από την ΑΕΚ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία! Ο παλιός μπορεί να είναι αλλιώς, όμως αυτήν τη φορά ο Κούπερ ήταν... μίνι Κούπερ. Αντίθετα, ο νέος(Μανόλο Χιμένεθ), αποδείχτηκε ωραίος, περίμενε στα πρώτα λεπτά να "μάθει" τον αντίπαλο κι όταν είδε ότι ο Άρης, για άλλη μια φορά δε διαθέτει ακραία μπακ, πέρασε στην αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να κινδυνέψουν ούτε μία φορά (τέσσερις τελικές που είδαν εστία έχει όλες κι όλες ο Άρης και ειδικά στις δυο η μπάλα κατέληξε σε... σλόου μόσιον στα χέρια του Σάχα) πέτυχαν τέσσερα γκολ, από τα οποία θα μας μείνουν στη μνήμη το δεύτερο (σουτ από το κέντρο του Σκόκο κι ο Σηφάκης τη μάζεψε από τα δίχτυα) και το τέταρτο (ο Τζιμπούρ νίκησε τέσσερις αμυντικούς και τον τερματοφύλακα...)! Στο τέλος του αγώνα, ακούστηκαν μερικά γιουχαΐσματα, αλλά γενικά τα πέταλα φώναζαν υπέρ των γηπεδούχων ως το τελικό σφύριγμα.

Διαιτητής: Α.Κάκος,
Βοηθοί: Χ.Ακριβός, Δ.Γούκος
Κίτρινες κάρτες: Φάτι 4', Λαγός 8', Καφές 11', Μανωλάς 27', Νέτο 28', Μπερνς 81', Ρονάλντο 90'
Γκολ: Καφές 41', Σκόκο 58', 68', Τζεμπούρ 91'

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κάλβο (71'), Τσέζαρεκ (Πορτίγια 74'), Κόκε, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Τόχα (Μενδρίνος 62').
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (Νασούτι 61'), Λεονάρντο (Μπερνς 64'), Τζεμπούρ, Μάκος, Λαγός, Ντιόπ(Γκερέιρο 81'), Σκόκο.