Ισόπαλος 0-0 αναδείχτηκε ο Άρης με τη Λεβερκούζεν, στο Κλ. Βικελίδης και διατήρησε το αήττητο των 42 χρόνων. Το ματς δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας καθώς οι σπουδαίες φάσεις στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με την μοναδική κλασική να ανήκει στους "κίτρινους" αλλά τον Κόκε να μη σημαδεύει σωστά στην εστία του Άντλερ στο τετ α τετ που είχε με τον Γερμανό γκολκίπερ.
Ενδεικτικό του μέτριου θέματος ήταν το γεγονός ότι και οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα σουτ προς τον στόχο έκαστος, με τα σουτ εκτός εστίας να είναι πάλι μοιρασμένα (3-3).
Από την αρχή οι «κίτρινοι» προσπαθήσανε να πιέσουνε τους αντιπάλους τους και αυτή η τακτική σε πρώτη φάση έφερε αποτελέσματα, καθώς οι Γερμανοί έκαναν εύκολα το λάθος. Στη συνέχεια όμως η κατάσταση ισορρόπησε και είδαμε περισσότερο ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες ν’ απειλήσει σοβαρά την άλλη.
Όσο περνούσε η ώρα και πλησίαζε η λήξη του πρώτου μέρους, η Λεβερκούζεν πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και περιόρισε τον Άρη σε ρόλο θεατή, με τους παίκτες του Κούπερ να μην έχουνε ψυχραιμία και μεθοδικότητα στο παιχνίδι τους. Μάλιστα, φάνηκαν απειλητικοί στο 39` όταν ένα πολύ δυνατό σουτ του Κάντλετς ανάγκασε τον Σηφάκη ν’ αποκρούσει σωτήρια κι αυτή ήταν η καλύτερη φάση του ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις
Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Τόχα, Φατί, Χαβίτο, Τόνι Κάλβο, Κόκε, Ρουΐς
Λεβερκούζεν (Γιουπ Χάινκες): Άντλερ, Βίντα, Φρίντριχ, Ράιναρτζ, Κάντλετς, Μπέντερ, Μπάλιτς (61' Βιδάλ), Ρόλφες (76' Ντερντιγιόκ), Μπουράκ Καπλάν, Γιόργκενσεν (60' Μπαρνέτα) Χέλμες


Περισσότερα στο baladoros.com