Το πουλί τιτιβίζει πετώντας! Αυτό είναι το νέο σήμα του Twitter το οποίο υπόσχεται ριζική αλλαγή! Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter, στο δυναμικό της οποίας κάθε μέρα προστίθενται 370.000 νέοι χρήστες από όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να προχωρήσει σε ευρύ ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της, προκειμένου να εμπλουτιστεί και να γίνει πιο φιλική στους άνω των 150 εκατ. χρήστες της διεθνώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Twitter θα θυμίζει όλο και περισσότερο Facebook, αφού θα κάνει πιο εύκολη την ανάρτηση βίντεο, μουσικής, φωτογραφιών, αλλά και την επικοινωνία και τα κοινά παιχνίδια των χρηστών. Με άλλα λόγια, δε φθάνει που μαζεύαμε καλαμπόκια όλο το βράδυ στο Facebook, θα αρχίσουμε τα ίδια και στο Twitter!
Περισσότερα από 90 εκατομμύρια μηνύματα στέλνονται καθημερινά κατά μέσο όρο από τους χρήστες του Twitter, το οποίο όλο και περισσότερο ανταγωνίζεται με επιτυχία το Facebook, το Yahoo και το Google για τον online χρόνο των χρηστών. Ο ανασχεδιασμός ακριβώς στο να «δέσει» τους υπάρχοντες χρήστες του για περισσότερη ώρα στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του και παράλληλα να προσελκύσει νέους φίλους.