Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης». Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
• Την Κυριακή 19/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφθεί το Δήμο Θερμαϊκού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Ξενία-Ήλιος» (παραλία Περαίας).
• Την Τρίτη 21/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου θα επισκεφθεί το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολυκέντρο Αιγινίου (Συνοικισμός παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού).
• Την Τετάρτη 22/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο θα επισκεφθεί το Δήμο Σιθωνίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο κέντρο blue sea (Νικήτη).
• Την Παρασκευή 24/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη θα επισκεφθεί το Δήμο Παιονίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και πληροφόρησης (Πολύκαστρο).