Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10.45, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο café του ξενοδοχείου «Excelsior» στη συμβολή των οδών Κομνηνών 10 και Μητροπόλεως 23.
Η συνάντηση θα γίνει σε... τρεις πράξεις. Στην πρώτη πράξη οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι θα καταγράψουν την πρώτη χειραψία και τις πρώτες κουβέντες των δύο ανδρών. Αυτή η πράξη θα είναι ανοικτή στο κοινό, αν και οι πρωταγωνιστές θα επιμένουν πως η καλύτερη θα είναι η... τρίτη και τελευταία πράξη.
Η δεύτερη πράξη δεν είναι ανοικτή στο κοινό. Γίνεται με κατεβασμένη την αυλαία. Οι πληροφορίες, πάντως, λένε πως οι δυο τους θα εκτιμήσουν αυτήν την τελευταία κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη, να συναντηθεί με τον Μπουτάρη και να προχωρήσει σε μία ουδέτερη δήλωση μετά τη συνάντηση, η οποία θεωρήθηκε στήριξη στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Εκεί θα μπουν κάτω πλάνα και λίστες ονομάτων, για να διαπιστωθεί, πάντως, ότι η Ντόρα μπορεί να είπε... "Μακάρι Μπουτάρη", αλλά οι Ντορικοί της Θεσσαλονίκης προτιμούν να καταπιούν "κάρβουνα ένα νταμάρι, παρά να παν με τον Μπουτάρη"...
Στην τρίτη πράξη θα γίνουν οι δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, μετά τη συνάντηση. Σε αυτές θα υπογραμμισθεί η "ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κ. Γκιουλέκα" και από τις δύο πλευρές.