Για σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Τρίτη και τελευταία ημέρα η σημερινή για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Ευμένεια» στη Καρδία που διοργανώνει ο Δήμος Μίκρας για τον εοαρτασμό της γέννησης της Θεοτόκου.

* Στις 11 π.μ. συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη με το προεδρείο της ΓΣΕΕ στα γραφεία της Συνομοσπονδίας (Πατησίων 69). Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσια των επαφών του προέδρου του κόμματος με τους κοινωνικούς εταίρους εν όψει της παρουσίασης των θέσεων του κόμματος, στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ .

* Στις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. μεταβολές των δρομολογίων ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. λόγω της στάσης εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

* Στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

* Στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) (Καλλιρρόης 52), συνάντηση του προέδρου, Γιώργου Καρατζαφέρη, με το προεδρείο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας ΚΕΔΚΕ .

* Στη 1 μ.μ. επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη και των υφυπουργών, Μιλένας Αποστολάκης και Γιάννη Κουτσούκου στην ΠΑΣΕΓΕΣ

* Στις 2 μ.μ. επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη και των υφυπουργών, Μιλένας Αποστολάκης και Γιάννη Κουτσούκου στην ΓΕΣΑΣΕ

* Στις 2:30 μ.μ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

* Στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» στην Πλατεία Καραϊσκάκη, συνεδριάζει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού με θέμα: «Αυτοδιοικητικές εκλογές». Τις εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

* Στις 6 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα) η ίδρυση του Παρατηρητηρίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) για το Περιβάλλον.