Εμπορεύονταν χασίς στο Χρυσό και στις Μάντρες Κιλκίς τρεις ημεδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες 3 Αυγούστου 2010, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, στο σπίτι του ενός, όπου έκλειναν ραντεβού για να αγοράσουν τις δόσεις τους. Πρόκειται για δύο 22χρονoυς κι έναν 32χρονο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι 22χρονοι συνελήφθησαν στις Μάντρες, να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης βάρους 70 γραμμαρίων. Όπως ομολόγησαν, προμηθεύτηκαν το χασίς αντί 200€ από τον 32χρονο.
Στη συνέχεια σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 32χρονου, στο Χρυσό Σερρών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 98,3 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 18,3 γραμμαρίων, κλαδιά φυτού κάνναβης βάρους 68,5 γραμμαρίων, ένα τσιγαρλίκι καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.215 € για το οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι προέρχεται από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης κατασχέθηκαν σελίδες τετραδίου στις οποίες ο ανωτέρω κατέγραφε τα ονόματα των αγοραστών, τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών καθώς και τα χρηματικά ποσά είσπραξης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κιλκίς.