«Το Υπουργείο Οικονομίας είναι ένα συναρπαστικό και πάρα πολύ σημαντικό Υπουργείο. Προσωπικά, πιστεύω ότι τώρα ανοίγει ο κύκλος, διότι κάναμε ένα πολύ μεγάλο θεσμικό έργο αυτούς τους 8 μήνες, αλλά τώρα ξεκινάει η υλοποίηση σε όλους τους τομείς, παραδείγματος χάρη στην απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης». Αυτό δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Έβαλε, έτσι, τέλος στα... μπλα - μπλα για την ενδεχόμενη κάθοδό της στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όταν, δε, τη ρώτησαν για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, απάντησε μάλλον απότομα: Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω αρχίσει να συνηθίζω αυτό το κακόγουστο παιχνίδι. Από το 2007 που μπήκα στην πολιτική, κάθε λίγο ή μετακινούμαι, ή ανασχηματίζομαι, ή καταργούμαι. Αν θέλετε, το παρακολουθώ και έχω αρχίσει να χαμογελάω».
Ο... μόνος που έχει μείνει πλέον, χωρίς να διαψεύσει, από τους υπουργούς, είναι ο Χάρης Καστανίδης, για τον οποίο, τελευταία, ακούγεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο να του ζητηθεί να ηγηθεί της προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ να πάρει, μετά από δεκαετίες, το δήμο Θεσσαλονίκης. Επειδή, όμως, ο υπουργός Δικαιοσύνης γνωρίζει από καλή φάβα κι από τους λάκκους της, μάλλον θα είναι ο τρίτος που θα πει όχι...