Για σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

* Σχηματισμούς και Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης του Γ' και Δ' ΣΣ επισκέπτεται σήμερα δεύτερη ημέρα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Φραγκούλης Φράγκος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα παρακολουθήσει εκπαιδευτικές δραστηριότητες, θα ενημερωθεί για επιχειρησιακά θέματα και θα δώσει κατευθύνσεις και οδηγίες στους διοικητές και στο προσωπικό των Μονάδων.

* Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταφορά του γραφείου του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.

* Στις 8:45 πμ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα επιθεωρήσει αύριο (Τετάρτη), στις 08:45, τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασ. Όλγας, παρουσία του την αντιδήμαρχο Δημοτικών Έργων Β. Δημητρίου. Η επιθεώρηση του έργου θα αρχίσει από τη συμβολή ων οδών Βασ. Όλγας και Αρχ. Μουσείου όπου θα γίνουν και δηλώσεις για την εν γένει πορεία του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων στην πόλη.

* Στις 11 π.μ. στα γραφεία της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΑΤΕ), Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με τον πρόεδρο και διοικητή της ΑΤΕ, Θ. Πανταλάκη, στο πλαίσιο των επαφών του για τα προβλήματα και τις προοπτικές του τραπεζικού κλάδου.

* Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με τον αρχηγό του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), Γιώργο Καρατζαφέρη.

* Στις 12:30 μ.μ. συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

* Στη 1 μ.μ., η Κίνηση Πολιτών «Πρώτα η πόλη μας» και ο εκπρόσωπός της Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ενόψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών, δίνει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδρίων της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. (Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος).

* Στη 1 μ.μ. στην αίθουσα «Ελλη Παππά» του υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση ΤΕΕ .