Δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αναφέρουν ότι επίκειται κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της Κρύας Βρύσης. Τα διάβασαν στην περιοχή και τους έζωσαν τα μαύρα φίδια. Για τους κατοίκους, η λειτουργία του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος κρίνεται όχι απλώς επιβεβλημένη, αλλά απαιτείται και η άμεση ενίσχυσή του. Οι κάτοικοι της περιοχής επιμένουν πως, με τη λειτουργία του τμήματος αισθάνονται ασφαλείς.
Το θέμα έφθασε μέχρι τη Βουλή. Σχετική ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καρασμάνης. «Το ενδεχόμενο κατάργησης του τμήματος βρίσκει αντίθετη, και δικαίως, σύσσωμη την τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Κρύας Βρύσης αλλά και οι τοπικοί φορείς ήδη έχουν τοποθετηθεί δριμύτητα στο ενδεχόμενο κατάργησής του» τονίζει ο βουλευτής και ρωτά τον υπουργό:
«Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την αποτροπή της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, που έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα ότι έχει προσφέρει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας σε μια περιοχή στην οποία υπάρχει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών και έχουν εξιχνιαστεί πολλές παραβατικές ενέργειες»;
Να προτείνουμε εμείς κάποιες ενέργειες; Μαύρες σημαίες, πανό και τηλεφώνημα στα κανάλια. Πετυχαίνει…