O υποψήφιος του Διαπαραταξιακού Τ. Τζήκας
Χίλια κομμάτια είναι το περίφημο "Διαπαραταξιακό"... Ώδινεν η κίνηση κι έτεκεν... Τζήκαν, στις τέσσερις τα ξημερώματα, αφού ο ένας διαφώνησε κι ο άλλος εκδήλωσε ενδιαφέρον για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας... Εξελίξεις που μόνον ενότητα και κοινό σκοπό δεν αποδεικνύουν. Αναλυτικά:
Στην υποψηφιότητα του προέδρου της «Τεχνόπολης», Τάσου Τζήκα, για τον δήμο Θεσσαλονίκης κατέληξε η συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής.
Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος, που είχε καταθέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παραιτήθηκε υπέρ του κ. Τζήκα και δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του ΣΥΝ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, που επίσης είχε καταθέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στη διαπαραταξιακή, και οι άλλοι εκπρόσωποι της παράταξης στη διαπαραταξιακή, δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν πολιτικά με την υποψηφιότητα Τζήκα.
Να θυμίσουμε ότι στο "Διαπαραταξιακό" συμμετείχε και ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του πριν καιρό, αλλά και η παράταξη "Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια" της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, Χρύσας Αράπολγου (μόνον που η πρωταγωνίστρια είχε αποχωρήσει κι είχε αφήσει τη σκηνή στους ρολίστες)...