Διάτρητο από σφαίρες το συμβατικό περιπολικό της Ασφάλειας (φωτογραφία από το blog seleo.gr)
Για τα εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα, ταξιδεύουν, ήδη, τα ευρήματα της αστυνομίας από τη συμπλοκή των Κοίλων Κοζάνης, μεταξύ αστυνομικών και των δύο άγνωστων κακοποιών, που δε δίστασαν να "γαζώσουν" το περιπολικό της Ασφάλειας με 25 σφαίρες -μάλλον από Καλάζνικοφ.
Αστυνομικοί περισυνέλεξαν τα ευρήματα της επίθεσης που δέχθηκαν οι δύο συνάδελφοί τους από τον τόπο του συμβάντος.
Οι δύο αστυνομικοί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι πολύ καλά στην υγεία τους (έχουν τραυματιστεί όλως ελαφρά από τα θραύσματα του παρμπρίζ).
Ταυτόχρονα συνεχίζεται η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών που διέφυγαν με το Mazda 323 (με πινακίδες ΥΕΙ 2999). Το όχημα διαπιστώθηκε πως ανήκει σε αλλοδαπή κάτοικο Αθηνών.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως στη συμπλοκή ο ένας από τους δράστες μπορεί να ήταν και ο διαβόητος κακοποιός Βασ. Παλαιοκώστας. Η αστυνομία, από την πλευρά της, υποστηρίζει (αν και δεν ανακοινώνει κάτι επίσημα) πως πρόκειται για άλλους κακοποιούς.
Όπως δημοσίευσε το Blog seleo.gr (από όπου και η φωτογραφία του οχήματος) ήδη έχουν ανακληθεί πολλές άδειες στελεχών της ΕΛΑΣ από την περιοχή που σπεύδουν να συμμετάσχουν στην επιχείρηση εντοπισμού των δραστών.