Στη ντάτσα του (το εξοχικό του) στο Σότσι, στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη των U2, Μπόνο. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί αυτήν την εβδομάδα -για πρώτη φορά στην ιστορία του - στη Μόσχα και ο γνωστός για τις πολιτικές του ευαισθησίες Μπόνο βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μεντβέντεφ και να συζητήσουν για τα μέσα πρόληψης του AIDS και της πολιομυελίτιδας, καθώς ο Μπόνο από το 2006 έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία για την μάχη κατά του ιού HIV, της φυματίωσης και της ελονοσίας.
Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, Μεντβέντεφ και ο Μπόνο αναφέρθηκαν ακόμη στο αγγλοσαξονικό πρότυπο διατροφής. "Ξέρω ότι έχετε συναντήσει τον πρόεδρο Ομπάμα. Είναι αλήθεια ότι σάς άρεσαν τα χοτ ντογκ;" ρώτησε ο Μπόνο.
Από την πλευρά του ο Μεντβέντεφ, που φωτογραφήθηκε με τον Μπόνο με μπλε πουκάμισο και χωρίς να έχει κουμπώσει τον γιακά, του αποκάλυψε ότι προτιμά τους Pink Floyd και στους Deep Purple. Στη συνέχεια ήπιαν... τσάι!