Για σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου 2010, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Θεσσαλονίκη οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 9:30 πμ αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Άγγελο Τζέκη, βουλευτή του Κόμματος θα περιοδεύσει στα Κύμινα και θα συναντηθεί με φορείς και αγρότες για τα προβλήματα στην παραγωγή τους.

* Στις 12 μμ, η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συσκέψεων (Βασ. Γεωργίου 1Α, κτίριο Α, 3ος όροφος, γρ. 307Α).

* Στη 1:30 μμ, η Κίνηση Πολιτών «Πρώτα η πόλη μας» και ο εκπρόσωπός της Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ενόψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών, σας καλούν στο Βασιλικό Θέατρο στο καφε-μπαρ “DELARTE” σε συνέντευξη τύπου.

* Στις 3 μμ, συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΛΘ στην αίθ. συνεδριάσεων του ΟΛΘ

* Στις 6 μμ, με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χαντζαρίδη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις δυσκολίες που βιώνουν οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

* Στις 9 μμ, με αφορμή τις καθιερωμένες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου, η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων διοργανώνει στον χώρο του Ωδείου της Ρωμαϊκής Αγοράς της Θεσσαλονίκης, συναυλία έντεχνου τραγουδιού με το συγκρότημα «Τρία συν ένα», (Ασημακόπουλος Δημήτρης-βιολί, Ουλκέρογλου Αναστάσιος-κιθάρα και τραγούδι, Τέγος Αριστείδης-μπάσο, κιθάρα). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

* Στις 9 μμ γιορτάζεται το «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» στην Νέα Παραλία στο ύψος του Νέου Δημαρχείου με το συγκρότημα Performers Quartet, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού

* Στις 9 μμ, μουσική εκδήλωση με τους Smooth Jazz Trio που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της αυγουστιάτικης πανσελήνου από το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού.

* Στις 9:15 μμ, θεατρική παράσταση «Μαλλιά Κουβάρια» του Ν.Λάσκαρη, στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου, της αντιδημαρχίας Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.