Στον... πίνακα ανακοινώσεων θα δημοσιοποιηθούν τα μπόνους της ΕΡΤ -τα οποία δεν είναι και λίγα, καθώς ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ! Αυτό αποφασίστηκε, μαζί με μια σειρά από άλλα μετρα, στη συνεδρίαση του δ.σ. της κρατικής τηλεόρασης. Μεταξύ των μέτρων και η απομάρυνση διοικητικών στελεχών.
Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να κάνουν δεκτές τις παραιτήσεις του γενικού διευθυντή διοικητικών και οικονομικών Γιώργου Υφαντή και του γενικού διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών Μιχάλη Πορτοκάλη.
Επίσης, αποφασίστηκε η δημόσια ανάρτηση του ονομαστικού πίνακα των στελεχών και υπαλλήλων της ΕΡΤ στους οποίους είχαν καταβληθεί bonus, καθώς και τα ποσά που είχαν καταβληθεί σε κάθε έναν από αυτούς. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το πόρισμα, τα bonus που μοιράστηκαν χωρίς όμως, όπως προκύπτει από τον έλεγχο, να πληρούνταν οι προϋποθέσεις χορήγησής τους, ήταν 2.329.867 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι αξιολογήσεις των συμβασιούχων, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε, περίπου, 15 ημέρες...