Από το κελί του, στη φυλακή, αλλοδαπός 31 ετών, κατηύθυνε τους ανθρώπους του να πουλούν ναρκωτικά στη Βόρειο Ελλάδα. Η αστυνομία, όμως, του χάλασε τα σχέδια... Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τους ανθρώπους του: Δυο αλλοδαπούς κι έναν ημεδαπό, ηλικίας 30, 35 και 49 χρόνων αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από διακριτική επιτήρηση και αιφνιδιαστικές αστυνομικές επιχειρήσεις, οι τρεις συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής 8 Αυγούστου 2010, σε περιοχές του Νομού Πιερίας. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για μέλη δομημένης ομάδας που λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε δικαστική φυλακή της χώρας.
Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 38 γραμμαρίων, που είχαν αποκρύψει σε βάση κολόνας φωτισμού και σε παρακείμενη ακατοίκητη αγροικία, στον κόμβο Βαρικού της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, μέσω των οποίων ρύθμιζαν τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος και... πήγαν να βρουν τον αρχηγό τους στη φυλακή!