Μέσα στη χαρά ήταν οι υποψήφιοι για να εγγραφούν στο πρώτο έτος σπουδών του Πανεπιστημίου του Μίντλσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχαν πάρει όλοι από μία επιστολή ότι έγιναν δεκτοί για να φοιτήσουν. Όταν συνειδητοποίησαν ότι ήταν... 2.500, τους μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά πως "κάτι" είχε συμβεί. Και τους κόπηκαν τα φτερα, όταν το πανεπιστήμιο τους έστειλε επιστολή διευκρινίζοντας ότι έγινε λάθος και η αρχική επιστολή δεν ίσχυε.
Οι εν λόγω επιστολές στάλθηκαν μεταξύ 28 Ιουλίου και 5 Αυγούστου και εκπρόσωπος του πανεπιστημίου δήλωσε ότι εκκρεμούν τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων για να δουν ποιοι υποψήφιοι θα γίνουν δεκτοί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς πριν κάτι μήνες το ίδιο συνέβη και στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον όπου υποψήφιοι που είχαν ήδη απορριφθεί έλαβαν νέες επιστολές που τους έλεγαν το ανάποδο.
Το περασμένο έτος υπολογίζεται ότι 28.000 μαθητές έλαβαν συγχαρητήριες επιστολές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ενώ προηγουμένως είχαν ειδοποιηθεί ότι δεν είχαν περάσει. Και αυτό γιατί ένας απρόσεκτος υπάλληλος έκανε λάθος και έστειλε τα χαρμόσυνα μαντάτα σε όλους τους 47.000 αιτούντες ενώ έπρεπε να στείλει μόνο 18.000 επιστολές.

Από το news247.gr