Βράζει το Ελαιοχώρι Αρκαδίας από το άγριο έγκλημα με δράστη 40χρονο Αλβανό και θύμα 11χρονη Βουλγάρα. Όπως ομολόγησε ο δράστης, αρχικά κακοποίησε την ανήλικη και, στη συνέχεια, την πέταξε σε πηγάδι με νερό βάθους 10 μέτρων για να καλύψει τα όσα έκανε μαζί της!
Η 11χρονη εξαφανίστηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου 2010. Την τελευταία φορά την είδαν κάτοικοι του χωριού να φεύγει, από την πλατεία, όπου έπαιζε, για το σπίτι της όπου μένει με τους γονείς της. Όλο το χωριό ήταν στο πόδι, ψάχνοντας το παιδί παντού. Κλήθηκε η αστυνομία και εκπρόσωποι από το Χαμόγελο του Παιδιού και, όλη την Κυριακή έψαχναν παντού.
Παράλληλα, η αστυνομία ερευνούσε και τη χειρότερη εκδοχή, η οποία αποδείχτηκε ότι, δυστυχώς, ήταν η σωστή. Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε ο 40χρονος Αλβανός, ο οποίος ζει στο Ελαιοχώρι με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Κατά την προανάκριση, χθες το βράδυ, ο 40χρονος "έσπασε" και ομολόγησε την πράξη του. Είπε στους αστυνομικούς ότι ξεγέλασε το παιδί, λέγοντάς του πως θα το πήγαινε σπίτι του επειδή ήταν αργά (ήταν περασμένα μεσάνυχτα), αλλά αντί για το σπίτι, οδήγησε το αγγελούδι σε ερημική περιοχή του χωριού, όπου το κακοποίησε. Στη συνέχεια, μπροστά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί, πέταξε την 11χρονη στο πηγάδι που βρίσκεται σε απόσταση επτά χιλιομέτρων έξω από το χωριό, μέσα στα χωράφια.
Σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010, το πρωί, ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς, παρουσία ιατροδικαστή και εισαγγελέα, στο σημείο που είχε πετάξει το παιδί. Η 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από το πηγάδι κι απομένει στην ιατροδικαστή να αποφανθεί αν το αγγελούδι ήταν νεκρό όταν το πέταξε στο πηγάδι ο 40χρονος Αλβανός, ή ζούσε ακόμη και πνίγηκε...
Ψυχολόγος της αστυνομίας παρέχει ειδική στήριξη στους γονείς της 11χρονης, οι οποίοι έχουν πάθει σοκ. Την ίδια στιγμή, η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό και η Αστυνομία φοβάται την περίπτωση βεντέτας, γι αυτό και τα μέτρα ασφαλείας στο χωριό είναι ιδιαίτερα αυξημένα.
Το μεσημέρι ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.