Φοβερές αποκαλύψεις κάνει το περιοδικό Panorama της Ιταλίας. Δημοσιεύει θέμα με Ιερείς στη Ρώμη που κάνουν διπλή ζωή: Όλη μέρα νηστεία και προσευχή και τα βράδια επιδίδονται σε αναζητήσεις ερωτικών περιπετειών στις πιάτσες και στα στέκια των GAY! Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό:
Με μια κρυφή κάμερα εδώ και είκοσι μέρες ο Carmelo Abbate, δημοσιογράφος του Πανόραμα συνοδεύεται από "συνεργάτη" gay, και έχει διεισδύσει τα βράδια στη διπλή ζωή ιερέων στη Ρώμη.
Το Πανόραμα έχει ανακαλύψει πολλές περιπτώσεις αλλα αναφέρεται σε τρία συγκεκριμένα ονόματα, του Paul, του Καρόλου και του Λουκά (τα ονόματα είναι φανταστικά για την προστασία της ταυτότητας των ιερέων).
Η πρώτη περίπτωση είναι με ένα 35 χρονο που συναντήθηκε ο δημοσιογράφος του "Πανόραμα" την Παρασκευή, 2 του Ιουλίου, που είναι ομοφυλόφιλος ,σε μια τοπική γειτονιά του Testaccio. Το βράδυ, μετά απο την καταβολή χρηματικών ποσών οι δύο άνδρες συνοδείας μιας που χόρευε γυμνή με τον ιερέα και άλλους επισκέπτες , επίσης ο Charles, ο δεύτερος ιερέας, ο οποίος είναι ηλικίας μεταξύ 45 και 50. Η νύχτα τελειώνει στο σπίτι του Παύλου, όπου ο "συνεργάτης" gay δημοσιογράφος του "Πανόραμα" ζήτησε για πρώτη φορά από τον ιερέα να φορέσει το ράσο και στη συνέχεια να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του, γυρισμένη με κρυφή κάμερα.

Δείτε το βίντεο