Στο σύστημα εισαγωγής αέρα του κινητήρα του αυτοκινήτου του είχε κρυμμένες τις εισπράξεις, από το εμπόριο ναρκωτικών (15.900 ευρώ) ένας έμπορος ηρωίνης, ο οποίος συνελήθφθη, χθες, Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.
Είναι 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, έχοντας στην κατοχή του ένα δέμα ηρωίνης, βάρους 300 γραμ. και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε για... καβάντζα ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε ένα πλαστό τραπεζογραμμάτιο, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα SIM, μέσω της οποίας ρύθμιζε τις παράνομες συναλλαγές του, καθώς και το χρηματικό ποσό των 15.900 ευρώ, κρυμμένο στο σύστημα εισαγωγής αέρα του κινητήρα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος.