Ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης Μακεδονίας-Θράκης Γιάννη Γιαβρίδη έστειλε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο λόγος; Ότι οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων δεν παρανόμησαν και "επέτρεψαν" την τροφοδοσία με καύσιμα του Αεροδρομίου "Μακεδονία". Γιατί, πώς να το κάνουμε, άλλο οι δημόσιες μεταφορές κι άλλο το Ι.Χ.
Στην επιστολή του ο Νομάρχης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Σωματείου που, «μετά τις παρεμβάσεις της Νομαρχίας μας, φροντίσατε ως Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης Μακεδονίας-Θράκης για την ομαλή τροφοδοσία με καύσιμα του Αεροδρομίου “Μακεδονία”, ώστε να μην παρακωλύονται οι μετακινήσεις Ελλήνων και ξένων τουριστών στην καρδιά του καλοκαιριού».
Από την πλευρά μας, ξεκαθαρίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών βυτιοφόρων έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να απεργήσουν. Κι ας ταλαιπωρηθούμε κι εμείς, όπως όλοι, που μείναμε από βενζίνη. Όμως είναι καθήκον τους να φροντίζουν οι δημόσιες μεταφορές, για τις πρώτες και βασικές ανάγκες του πολίτη, να συνεχίζουν χωρίς προβλήματα. Έτσι, η τροφοδότηση του αεροδρομίου, σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ κι όχι ευκαιρία για ευχαριστήριες επιστολές. Όπως και η τροφοδοσία των ΚΤΕΛ και του ΟΑΣΘ...
Γιατί, πώς να το κάνουμε κύριοι, άλλο το Ι.Χ. κι άλλο το Δ.Χ. Κι αυτό, πρέπει να το ξέρετε καλύτερα εσείς...