Τρεις είναι, τελικά, οι νεκροί από τη σύγκρουση του τουριστικού λεωφορείου με τη νταλίκα, που έγινε, το πρωί, στο 45ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Βέροιας. Μεταξύ τους δεν υπάρχουν παιδιά, όπως επιβεβαιώνει το ΕΚΑΒ, που ανέλαβε το έργο της διακομιδής των τραυματιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του λεωφορείου και ο συνοδηγός του, ένας ιερέας από χωριό του Κιλκίς. Ο τρίτος νεκρός είναι ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος κατέληξε στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Βέροιας.
Στο λεωφορείο επέβαιναν 51 άτομα, τα οποία πήγαιναν σε προσκυνηματική εκδρομή στα μοναστήρια της περιοχής. Από αυτούς, δυο είναι τραυματισμένοι σοβαρά κι άλλοι 12 έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Τρία παιδιά που είναι μεταξύ των ελαφρά τραυματισμένων θα μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, λόγω των ελλείψεων σε ειδικό τμήμα παίδων, στο νοσοκομείο Βέροιας. Όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, είτε στο νοσοκομείο Βέροιας, είτε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, που βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών από το σημείο του δυστυχήματος.
Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς, στο σημείο εκείνο δεν υπάρχει στροφή, απλά ο δρόμος είναι ιδιαίτερα στενός.