Σε ευθεία αντιπαράθεση οδηγούνται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Veto το οποίο χρεώνει αδιαφάνεια και πελατειακές σχέσεις στον υπουργό Άμυνας. Αμεση ήταν η αντίδραση του τελευταίου με διάψευση όπου κάνει λόγο για αδιαφανή και ιδιοτελή κίνητρα από την πλευρά του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.
«Aσυνάρτητο και προφανώς συκοφαντικό» χαρακτηρίζει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Veto, με τίτλο «Ο Βενιζέλος, ο (βιομήχανος) κουνιάδος του, τα παγωτά και το ...site γνωριμιών».
Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει πως «απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη συμπρωτεύουσα με τη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικής Βιομηχανίας, όπου συμμετέχει κι ένας φορέας-φάντασμα».
Ο κ. Βενιζέλος εξηγεί ότι πρόκειται για τη διοργάνωση της έκθεσης Defensys, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ότι εκτός από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που είναι ο επίσημος δημόσιος φορέας διοργάνωσης εκθέσεων, μετέχει και ένας φορέας "φάντασμα", το ΔΙΠΕΚ.