Για σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν στη Θεσσαλονίκη οι εξής εκδηλώσεις:

Στις 9 πμ, η Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Καθαριότητας και Πρασίνου διοργανώνουν, για τρίτη συνεχή χρονιά εκστρατεία καθαρισμού στο Σέιχ Σου, στις τοποθεσίες Καρά Τεπέ και Αγίου Βασιλείου, με σημείο συνάντησης τη διασταύρωση Φιλίππειου (Γήπεδο Κεραυνός).

* Στις 12 το μεσημέρι, η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου με τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βενιζέλου 45, 2ος όροφος). Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την πόλη, τον δήμο και τους δημότες.

* Στις 12:30 μμ, η Συνεργασία Πολιτών «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- δημιουργική πόλη» σας καλεί σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο επικεφαλής της Τάσος Τζήκας, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς στις 12.30 με θέμα: “Προτάσεις για μια άλλη Θεσσαλονίκη”

* Στις 7 μμ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και φορέων του νομού Σερρών. Λίγο αργότερα, στις 7.30, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ακροπόλ (Λευκώνας), ο Π. Ψωμιάδης θα μιλήσει στα στελέχη της Νομαρχιακής Συνέλευσης Σερρών της Νέας Δημοκρατίας.