Τελικά κάθε εμπόδιο σε καλό. Στην περίπτωση του Mr Scruff ακόμη και οι θεομηνίες! Γιατί μπορεί η ηφαιστειακή τέφρα να στάθηκε εμπόδιο για να απογειωθεί ο Βρετανός performer στις 17 Απριλίου, αλλά 2,5 μήνες μετά και συγκεκριμένα την Πέμπτη 3 Ιουνίου αναμένεται να ταξιδέψει και να προσγειωθεί παρέα με τον συντοπίτη του, πρωτοπόρο της chillout/downtempo Bonobo, σε δύο μοναδικές συναυλίες με κοινή είσοδο που θα συζητούνται για καιρό από όσους τυχερούς παραβρεθούν.
Για τον Mr Scruff τα έχουμε ξαναπεί. Έχει παρουσιάσει τρία αξιοθαύμαστα άλμπουμ με πάνω από 500.000 πωλήσεις παγκοσμίως, με αμέτρητα τουρ και club events, τρία αξιοθαύμαστα άλμπουμ με πάνω από 500.000 πωλήσεις παγκοσμίως, με αμέτρητα τουρ και club events, ενώ στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block33, θα προσφέρει ένα 5ωρο(!) audiovisual σετ.
Όσο για τον Bonobo έρχεται με full band για να παρουσιάσει το τελευταίο διαμάντι της Ninja Tune και τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ του, με τίτλο «Black Sands», ένα δίσκο που ο Βρετανός «μαέστρος», ανακατεύει με μοναδική μαεστρία την Jazz με τη hip hop, σε ένα δίσκο με ηχοτοπία που παραπέμπουν στους ομότεχνους τους «Cinematic Orchestra».
Δυο live, σε μια και μοναδική βραδιά που δεν χωράνε πολλά σχόλια. Μιλάει η μουσική και αυτό φτάνει.



Opening Act: Cayetano