Στο... κυνήγι πήραν, σήμερα, Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, τους κυβερνητικούς βουλευτές, εκπαιδευτικοί και φοιτητές στην Πάτρα! Όπως μεταδίδει το blog efenpress, τα απείρου κάλους γεγονότα εκτυλίχθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία επρόκειτο να παραβρεθεί και η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου -κάτι που, τελικά, δεν έγινε!
Σύμφωνα με την ανάρτηση, οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές, κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Πρώτα πήγαν στην εκδήλωση οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τον άλλων κομματων κι όσο η ώρα περνούσε κι η υπουργός ήταν άφαντη, τόσο τα πνεύματα οξύνονταν.
Με το που εμφανίστηκαν στην εκδήλωση του (πράσινου) δήμου Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης, οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα στην αιθουσα, ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα! Μετά από μία ώρα, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Καθώς ο κόσμος κατάλαβε ότι η υπουργός δε θα εμφανιζόταν, με το που βγήκαν οι βουλευτές από την αίθουσα... άρχισαν να τους κυνηγούν! Κατέφυγαν σε καφενείο της πλατείας, αλλά τα πράγματα εκεί δεν ήταν και... πολύ διαφορετικά, αφού οι πελάτες σηκώθηκαν όρθιοι κι άρχισαν να βρίζουν κι αυτοί(σύμφωνα με την ανάρτηση… "φύγανε καφέδες, αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες").
Να σημειωθεί ότι αυτά έγιναν ενώ εκεί ήταν παρόντα τηλεοπτικά συνεργεία, τα οποία κάλυπταν τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, σε κτίριο στο διπλανό τετράγωνο και το σκηνικό καταγράφηκε στις κάμερες.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο -και τα πράγματα όλο και αγριεύουν. Η κ. Διαμαντοπούλου τράβηξε αρκετά στο Βόλο, η κ. Μπατζελή από κτηνοτρόφους στη Θεσσαλονίκη, ακόμη κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, άκουσε γιουχαΐσματα στην Τρίπολη. Πιο... φιλική ήταν η ατμόσφαιρα στην άλλη Τρίπολη, αυτή της Λιβύης.

Το πλήρες ρεπορτάζ από την Πάτρα με κλικ εδώ.