Ένα ζευγάρι, που είχε... κάθε είδους ναρκωτικό (ηρωίνη, κοκαΐνη και φούντα) και τρεις νεαρούς που έψαχναν αγοραστές για την ινδική κάνναβη που είχαν στην κατοχή τους, συνέλαβε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά: Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ζευγάρι(ημεδαποί, ηλικίας 43 και 33 ετών), για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών και αιφνιδιαστική αστυνομική έρευνα στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 348,9 γραμ., ένα μικρόδεμα κοκαίνης, βάρους 0,3 γραμ., 4 μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 104 γραμ., ναρκωτικά δισκία, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 6.750 ευρώ, προερχόμενο από την ως άνω παράνομη δραστηριότητα.
Επίσης, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», εντόπισαν και συνέλαβαν τρία άτομα, ηλικίας 23 (ομογενής),23 (αλλοδαπός) και 33 (αλλοδαπός) ετών, επειδή, το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου 2010, στην περιοχή της Περαίας, έψαχναν αγοραστές για τα 868,2 γραμμάρια χασίς που είχαν στην κατοχή τους. Μάλιστα, οι τρεις συλληφθέντες, στη θέα των περιπολούντων αστυνομικών, πέταξαν στο έδαφος τα ναρκωτικά.
Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 23χρονου ομογενούς εκκρεμεί δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών, για εμπορία ναρκωτικών.