Άλλη μία νεαρή αλλοδαπή, η οποία εκδίδονταν κι έψαχνε πελάτες μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας που εμφανιζόταν ως Γραφείο Συνοδών Κυρίων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Είναι η τρίτη μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία μέσω της Ιστοσελίδας δίνονταν η δυνατότητα ερωτικών ραντεβού, με γνωστά μοντέλα, έναντι αδράς αμοιβής.
Ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ηθών, κατά την οποία, χθες το μεσημέρι(Τρίτη 22 Ιουνίου 2010), σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, συνελήφθη η 29χρονη, η οποία μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, το οποίο είχε αναρτήσει στην Ιστοσελίδα, κανόνιζε ερωτικά ραντεβού, "χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια και χωρίς να υποβάλλεται στους απαραίτητους κλινικούς και εργαστηριακούς ελέγχους", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Στο μεταξύ, οι δηλωμένες εκδιδόμενες συνεχίζουν κανονικά την εργασία τους στο πεζοδρόμιο ή σε οίκους της περιοχής Γιαννιτσών, με αποτέλεσμα, τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010, κάτοικοι της περιοχής να πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας. Ζητούν την απομάκρυνση των οίκων ανοχής από την περιοχή τους, καθώς τελείωσαν οι... δικές τους ανοχές.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.