Δεν κατάφεερε να... χαρεί τη λεία της ληστείας του, νεαρός, στην Ακρολίμνη Γιαννιτσών Πέλλας. Συνελήφθη από την αστυονμία, για ληστεία πρατηρίου υγρών καυσίμων και τον τραυματισμό της ιδιοκτήτριας και της μητέρας της. Κι όλα αυτά για 130 ευρώ...
Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί του Τμήματος Κρύας Βρύσης, συνέλαβαν τον 30χρονο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Ιουνίου 2010. Νωρίτερα, είχε πάει, με κλεμμένο αυτοκίνητο, στο πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής και αφού μπούκαρε μέσα, άρπαξε με τη βία 130 Ευρώ. Κατά τη διαφυγή του συνεπλάκη με την 43χρονη και τη της, τις οποίες τραυμάτισε ελαφρά.
Σε μικρή απόσταση από το κατάστημα, ο 30χρονος εντοπίσθηκε από περιπολούντες Αστυνομικούς και συνελήφθη. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους κατόχους τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται αυτήν την ώρα (μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2010) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.