Στη φάκα τσαντάκιας, ο οποίος τα βρήκε σκούρα με συγγενή θύματός του, το ΄ριξε στις... ληστείες με όπλο κατσαβίδι και τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν για τη δράση του.

Ο 31χρονος ημεδαπός είχε κλέψει, χθες Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010, μια μοτοσικλέτα από την περιοχή του Ευόσμου και στην συνέχεια προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα ηλικιωμένης πεζής. Έγινε αντιληπτός από συγγενή της παθούσας, ο οποίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο δράστης να εγκαταλείψει την μοτοσικλέτα και να τραπεί σε φυγή.
Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, στην ίδια περιοχή, καθώς, από ότι φαίνεται, δεν έβαλε μυαλό, ο ανωτέρω άρπαξε από 50χρονο, με την απειλή κατσαβιδιού, ένα κινητό τηλέφωνο.
Μετά από αναζητήσεις, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που δόθηκαν, ο δράστης εντοπίστηκε από περιπολούντες Αστυνομικούς και συνελήφθη. Το κινητό τηλέφωνο που είχε αρπάξει βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τ. Α. Ευόσμου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.