Ένα δελτίο παρουσίασης των CASPIAN θα μπορούσε να αρχίζει ως εξής: Πρόκειται για μια post-rock μπάντα η οποία δημιουργήθηκε το 2003 στο Beverly της Μασαχουσέτης. Έχουν στο ενεργητικό τους 3 ολοκληρωμένα album και αμέτρητα χιλιόμετρα συναυλιών σε όλο τον κόσμο.
Το ROCKSOUND στην Αμερική έγραψε για τον τελευταίο τους δίσκο «TERTIA», ότι “δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια υποδειγματική και ιδιοφυή δισκογραφική δουλειά ακριβώς πάνω σε αυτό που χαρακτηρίζεται ως συναισθηματικά καταστροφικό post- rock” . Επειδή όμως αυτού του τύπου οι παρουσιάσεις δεν είναι ακριβώς αντιπροσωπευτικές είναι πιο σωστό να δούμε οι ίδιοι πως αυτοπαρουσιάζονται!
"Οι Caspian είναι μία ροκ μπάντα από το Beverly, μια παραθαλάσσια πόλη 20 λεπτά βόρεια της Βοστώνης. Μια πόλη που κανείς δεν τραγουδάει.
Τις περισσότερες φορές, παίζουμε και τραγουδάμε πολύ δυνατά. Άλλες πάλι αρκετά σιγά. Πάντα όμως έχουμε στόχο να παίζουμε με καρδιά.
Μέχρι στιγμής έχουμε καταγράψει τρία άλμπουμ. Η διαδικασία αυτή πάντα εξελίσσεται. Ευχαριστούμε για την βοήθεια στην εξέλιξη αυτή".
Αυτοί είναι οι Caspian και θα βρεθούν για μια μοναδική συναυλία στον Πολυχώρο Πολιτισμού BLOCK33.
Support Act: Accra Minoa

Info
Πότε; Κυριακή 23 Μαΐου 2010
Που; Block33 (26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.2310/533533)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Ταμείο: 15 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ (Metropolis, Ticket House, Source)
Αγορά μέσω του site: www.caspian.eventbrite.com 5 ευρώ (ισχύει για περιορισμένα εισιτήρια)