Ψηφίζουν -πάλι- στη Νέα Δημοκρατία

Άνοιξαν, στις 10 το πρωί, οι κάλπες για την ανάδειξη προέδρων στις Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές (ΝΟΔΕ), καθώς και για την ανάδειξη προέδρων και μελών στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.). Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19.00.
Στην Α’ Περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης, οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων όπου στεγάζονται οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Στη Β’ Περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης, οι εκλογές θα διεξαχθούν στα Βασιλικά, στη Σίνδο, στο Ζαγκλιβέρι, στα Κουφάλια, στον Τρίλοφο και το Σοχό στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων, ενώ στις άλλες περιοχές οι εκλογές θα διεξαχθούν σε δημοτικά καταστήματα.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς ψήφισε, σήμερα, στο Δημαρχείο Κηφισιάς, για τη διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακής και Τοπικής Επιτροπής του κόμματος.
Αμέσως μετά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ένα μεγάλο και τολμηρό άνοιγμα στην κοινωνία, την κοινωνία τη δημιουργική, την κοινωνία που μας δίνει το δικαίωμα να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη την ανανέωση, έγινε, σήμερα, στο δρόμο μας προς το Συνέδριο.
Αφού η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να ανοιχτεί ως κόμμα και να προσφύγει στην κοινωνία, για να εκλέξει τον αρχηγό της, μετά τον Πρόεδρο της νεολαίας, σήμερα εκλέγει τον Πρόεδρο της κάθε Νομαρχιακής Επιτροπής και της κάθε Τοπικής της Επιτροπής. Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το μόνο κόμμα, που έχει προχωρήσει σε τέτοια διαδικασία ανοίγματος προς την Ελληνική κοινωνία».

Σχόλια