Τον λένε Πραχλάντ Τζάνι (φωτογραφία). Είναι 83 χρόνων, γιόγκι από την Ινδία κι έχει αφήσει άναυδους τους στρατιωτικούς γιατρούς που τον παρακολουθούν: Εδώ και δύο εβδομάδες, δεν τρώει, δεν πίνει! Κι όπως λέει, αυτό κάνει εδώ και εβδομήντα χρόνια! Τριάντα γιατροί τον παρακολουθούν και βεβαιώνουν ότι ο 83χρονος γιόγκι δεν έχει φάει ή πιει τίποτα και δεν έχει πάει ποτέ στην τουαλέτα.
Το ΄μαθε κι ο Γιώργος (ο Παπακωνσταντίνου) και τον έζωσαν τα φίδια! «Λες» είπε μέσα του «να το ακούσουν κατά Δ.Ν.Τ. μεριά και να μας πουν να κάνουμε το ίδιο; Να μην τρώμε, να μην πίνουμε, να μην αποπατούμε, μπας και βρούμε τα χρήματα του χρέους»; Κι έπεσε με τα μούτρα να διαβάζει την είδηση:
Ο 83χρονος λέει ότι σε νεαρή ηλικία είχε λάβει την ευλογία μιας θεάς. Οι επιστήμονες λένε ότι, ίσως, ο Τζάνι τραβά την απαιτούμενη ενέργεια από το φως του ήλιου.
Αυτό ήταν! Μόλις το διάβασε κι αυτό ο Παπακωνσταντίνου, το πήρε απόφαση. Καλοκαίρι έρχεται, θα μας πετάξει όλους στις ακρογιαλιές, κάτω από τον ήλιο, να τραβούμε ενέργεια. Κι από Σεπτέμβριο, να το ράψουμε το ρημάδι, να μην τρώμε, να μην πίνουμε και να εξοικονομούμε χρήμα, για το Δ.Ν.Τ.
Όσο για τη γιαγιά, όταν γεμίσει ενέργεια, θα τη βάλουμε στη θέση του καυστήρα, στην πολυκατοικία, για κεντρική θέρμανση…