Το ΝΟΗΣΙΣ στην Παραθινούπολη

Από τις 1 ως τις 6 Ιουνίου πραγματοποιείται για δέκατη συνεχή χρονιά η ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗ, στο πρώην στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα, με θέμα «10 χρόνια ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ». Ο χώρος μεταμορφώνεται σε «μαγική πόλη», σε μία πόλη του παραμυθιού, όπου έμπειροι εκπαιδευτικοί και εμψυχωτές υποδέχονται και καθοδηγούν τα παιδιά στις διάφορες δραστηριότητές τους.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντες των γνώσεών τους, να εξασκήσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και την αισθητική τους, να έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά και να περάσουν δημιουργικές ώρες απασχόλησης μαζί με τους γονείς τους.
Το ΝΟΗΣΙΣ συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗΣ με «Τη Μαγεία της Επιστήμης», ένα εργαστήριο, όπου παρουσιάζονται διασκεδαστικά, εύκολα και απλά πειράματα, που σκοπό τους έχουν να σας φέρουν πιο κοντά στα μυστήρια του κόσμου της Φυσικής.
Απλά, καθημερινά υλικά, με την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών, αποκτούν ιδιότητες που δεν έχετε φανταστεί, και σας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσετε βασικές αρχές της Φυσικής.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τρίτη – Παρασκευή: 09:00-12:00 (οργανωμένες επισκέψεις σχολείων)
Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 18:00-22:00 (ανοιχτά για το κοινό)
Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, στα τηλέφωνα 2310 481006 και 2310 481711.

Σχόλια