Είχαν πάρει διαζύγιο από τα "νέα μέσα". Έφτυναν τον κόρφο τους, όποτε γίνεται συζήτηση γι αυτά. Τα απέπεμψαν ακόμη και από το καταστατικό που ήθελαν να διαμορφώσουν. Είχαν μαλώσει με την τεχνολογία, ως χθες. Όταν κατάλαβαν τη δύναμή της. Και προσπαθούν τώρα, να την οικειοποιηθούν.
Συνάδελφοι που, όταν τους έλεγες "εσύ γράφεις στο τάδε Blog" έλεγαν "δεν έχω σχέση, σε παρακαλώ, εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος", που διαλαλούσαν με παρρησία και περηφάνια ότι "δεν ξέρουν ούτε email να στέλνουν", τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές στην ΕΣΗΕΜ-Θ απέκτησαν Facebook και στέλνουν email, msn, sms, κάνουν κλήσεις skype, twitάρουν, buzzάρουν, για μια ψήφο. Αναλύουν για πιο λόγο θέλουν να τους ψηφίσουμε.
Ε, λοιπόν, συνάδελφοι, αν δε θέλετε να βγουν τα ενημερωτικά ραδιόφωνα από την αφάνεια, αν δε θέλετε να δοθεί μάχη για πληρωμένες υπερωρίες στα κανάλια, αν δε θέλετε να πολεμήσουμε για την εφαρμογή των συμβάσεων, αν, απλά θέλετε να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον για όσα δεν έγιναν, αν σας ευχαριστεί να σπρώχνετε τη σκόνη κάτω από το χαλί, τότε ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
Γιατί είμαι κι εγώ υποψήφιος! Με τους Δημοσιογράφους-Ανανέωση Τώρα

Δ. Ασπροπούλης