Στην έλλειψη ηθικού που έχει το τελευταίο διάστημα ο Αρης και κυρίως μετά την ήττα του στον τελικό του Κυπέλλου στάθηκε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του «έχασε τα πάντα σε επτά λεπτά», ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» του στη διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη.
«Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε το παιχνίδι. Θα μπορούμε να το χωρίσουμε σε δύο τρία κομμάτια πολύ σημαντικά. Πρώτα απ' όλα το ηθικό μας είναι κάπως περίπλοκο. Και το λέω αυτό γιατί στην έναρξη ήταν πολύ ισορροπημένο. Η ομάδα μου έκανε φάσεις για γκολ, μετά δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Τζιμπούρ και ένα δεύτερο ημίχρονο που πρέπει να εξηγήσεις τι έχει γίνει, γιατί στην πραγματικότητα με 1-2 με παίκτη παραπάνω εκεί που φαίνεται να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε 7 καταστροφικά λεπτά. Συν το γεγονός ότι επιχειρήσαμε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα και εν τέλει χάσαμε ένα ματς που παίξαμε και άσχημα. Επιστρέφω όμως στο θέμα του ηθικού των παικτών γιατί δεχόμαστε δύο αστείες κόκκινες κάρτες. Επιμένω σε αυτό τον τομέα γιατί έχουμε άλλα τρία παιχνίδια να δώσουμε. Το μόνο που μένει είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να χτίσουμε πάλι από την αρχή. Δυστυχώς μας έφυγε μέσα από τα χέρια μας μία εφικτή ευκαιρία», είπε αρχικά ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου του ματς.
Απαντώντας σε ερωτήσεις, για τη μη χρησιμοποίηση του Αράνο είπε ότι ο παίκτης «είχε πολλές κράμπες στο γαστροκνήμιο και δεν μπορούσε να περπατήσει».
Δεν κατάφερε να εξηγήσει την "καθίζηση" των επτά λεπτών, καθώς είχε την αίσθηση «ότι η ομάδα μου ούτε αμυνόταν, ούτε επίθεση έκανε. Ήταν σαν να είχαμε ένα μεγάλο κενό. Σαν να περιμέναμε να δεχθούμε γκολ. Κάναμε ‘δώρο’ τη νίκη». Πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε πρόβλημα απειθαρχίας».
Τόνισε πως θα επιδιώξει την ηρεμία, «γιατί έχουμε μπει σε ένα μονοπάτι που δεν μας αρμόζει. Πέρα από την αποκατάσταση που θα κάνουμε στους παίκτες, πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις αποβολές , με τις κίτρινες, ο Βαγγέλι δεν μπορεί να αγωνιστεί ως το τέλος της χρονιάς, ο Αράνο έχει πρόβλημα. Έχουμε πρόβλημα και στην άμυνα αυτά πρέπει να τα δούμε».
Κι έκλεισε αισιόδοξα: «Υπάρχει δρόμος ακόμη στα πλέι οφ. Δεν έχουν τελειώσει για μας», είπε.