Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη με 2-0 για τα πλέι οφ απόψε στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν από την πρώτη στιγμή και δεν άφησαν στους γηπεδούχους να ελπίζουν ούτε για ένα λεπτό ότι θα μπορούσαν να φύγουν από την Τούμπα έστω με την ισοπαλία.
Ο τελικός απολογισμός των σουτ (12-1 για τους γηπεδούχους) τα δείχνει όλα. Μάλιστα, σε όλο το β μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν... φερ πλέι (ειδικά στα τελευταία 15 λεπτά).
Ο Άρης άφησε τον καλό του εαυτό στο Χαριλάου. Ξεχώρισε μόνον ο Λαμπριάκος, για το φάουλ στο Γκαρσία, που έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.
Για την ιστορία: Τα γκολ στο 26 ο Ίβιτς με καταπληκτικό πλασέ μετά από σέντρα - λουκούμι του Βιερίνια και στο 36 ο Σαβίνι, μετά από κόρνερ του Σορλέν και πίσω κεφαλιά του Ίβιτς.
Ο διαιτητής Σταθόπουλος έδειξε πολλές κίτρινες, αλλά σε δυο περιπτώσεις έκανε λάθος: στην κίτρινη του Λαμπριάκου (έπρεπε να ΄ναι κόκκινη) και του Χαλκιά (ως αρχηγός είχε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί). Θα μπορούσε, πάντως, να δείξει κι άλλες και να ΄χει αποβάλει, με δύο κίτρινες τους Ίβιτς, Νασούτι, Νέτο, Βαγγέλι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς(88 Μαλεζάς), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια(91 Φωτάκης), Ίβιτς(61 Φιλομένο), Σαβίνι.
ΑΡΗΣ (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Φερνάντες, Αντού(66 Κόκε), Τζόνσον, Νασούτι, Μεριέμ(55 Χαβίτο), Κάμπορα(83 Λαμπριάκος), Βανγκέλι, Πρίττας.