Άρχοντας ο ΠΑΟΚ και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παρά τη χαλαρότητα των τελευταίων ημνερών, στις προπονήσεις, απέδειξε ότι άδικα του στέρησαν, εφέτος, το πρωτάθλημα κι αναδείχτηκε σε απόλυτο αφεντικό των πλέι οφ. Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία είναι πρώτος και με... διαφορά και διεκδικεί την είσοδό του στους ομίλους του Champions Legue.
Σε μια καυτή ατμόσφαιρα, οι δύο ομάδες ικανοποίησαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να γιορτάσουν την διασφάλιση της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι Σκόκο (9'), Γιάχιτς (44') και οι Μουσλίμοβιτς (17'), Μαλεζάς (40') απείλησαν εκατέρωθεν, δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.
Στον ίδιο γρήγορο ρυθμό και το δεύτερο μισό του παιχνιδιού, με τον διαιτητή Κουκουλάκη να συγκεντρώνει τα παράπονα των γηπεδούχων για δύο αποφάσεις του, μέσα σε τρία λεπτά. Στο 47' δεν καταλόγησε ανατροπή του Βιεϊρίνια από τον Γεωργέα στην περιοχή της ΑΕΚ, ενώ στο 49' έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σνάουτσνερ στον Σκόκο. Ο Αργεντινός εκτέλεσε και ο Κρέσιτς απέκρουσε εντυπωσιακά. Η άμεση εναλλαγή συναισθημάτων συνεχίστηκε και στο 51', από τη σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Μουσλίμοβιτς με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σάχα, ανοίγοντας το σκορ. Στο 64' στην ίδια μονομαχία, αυτή τη φορά νικητής ήταν ο Σάχα σε κλασικό τετ α τετ με τον Βόσνιο, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρέσιτς απέκρουσε το σουτ του Τζιμπούρ.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (84' Κουτσιανικούλης), Ιβιτς (73' Εντίνιο), Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς (72' Παπάζογλου).

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο (59' Μαντούκα), Τζιμπούρ, Γιάχιτς, Μάκος (69' Μπλάνκο), Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ (77' Γκερέιρο), Γεωργέας, Σκόκο.

Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Πάνου, Σωτηρόπουλος