Ο Μίλτος Πασχαλίδης, επιστρέφει για μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 24 Απριλίου στο Club του Μύλου. Το κοινό του θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει παλιά κομμάτια αλλά και καινούρια από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Ξένιος - Η Κρήτη εντός μου”, συμπληρώνοντας 15 χρόνια πορείας στα μουσικά ελληνικά δρώμενα ενός γνήσιου καλλιτέχνη. Ένας δίσκος αφιερωμένος στην Κρήτη, για τα 16 χρόνια της ζωής του στο νησί.
Τρία καινούρια τραγούδια, ο «Ξένιος» και η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην πρώτη του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ τον Θάνο Μικρούτσικο, δύο ορχηστικά και τρία παραδοσιακά, το τραγούδι «Ακροβάτης» από την εποχή των Χαϊνηδων, ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα εμβόλιμο στιγμιότυπο, και ο Ψαραντώνης να τραγουδά τον Ερωτόκριτο, πολυποίκιλα στοιχεία που ενσωματώνονται χαρισματικά σε ένα δίσκο και αφήνουν στο τέλος μια «γλυκόπικρη» νοσταλγία. Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Μαζί του ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Στέλιος Κάτσαρης στο πιάνο, ο Νίκος Καρατζάς στα κρουστά, ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κόντρα - μπάσο και η ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου.

Μυλος Club - Ανδρ.Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 510 081
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, Εισιτήριο:
Kazandb productions
Links
http://www.miltospashalidis.gr/
http://www.myspace.com/miltospasxalidisunofficialpage