Το καλοκαίρι του 2009 οι Χρώμα συστήθηκαν στο ραδιοφωνικό κοινό με το τραγούδι «Ζήτα μου ότι θες» και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές! Έφτασε λοιπόν η στιγμή να ακούσουμε την δική τους μουσική πρόταση…! Την Πέμπτη 15 Απριλίου, οι Χρώμα έρχονται, στο Block33 και παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά! Χρώμα! Ένα album που σίγουρα θα δημιουργήσει αίσθηση!
Έντεκα νέα τραγούδια και δύο διασκευές (Ζήτα μου ό,τι θες – Χάρις Αλεξίου και Βάλε μου δύσκολα – Νίκος Πορτοκάλογλου), συνθέτουν την εικόνα της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς των Χρώμα, που φέρει την υπογραφή του ανεξάρτητου label Melissa Music του Γιώργου Πεντζίκη και διανέμεται από το Μουσικό Ταχυδρομείο.
Οι Χρώμα είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2005. Μουσικά, ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της rock, με έντονη όμως την τάση για πειραματισμούς, άλλοτε με μοντέρνα ηλεκτρονικά pop στοιχεία και άλλοτε με funk rock ακούσματα. Κάθε τους live… εκρηκτικό..!!! Κάθε τους εμφάνιση καταλήγει σε ένα ξέφρενο party.
Πέμπτη 15 Απριλίου οι Χρώμα παίζουν δυνατά(!), στο Bloc33…!!!
Να είστε εκεί…!!!
Μαζί τους οι: Ένοχες σκέψεις και The Upstairs Band
Τους Χρώμα αποτελούν οι: Κώστας Σιδηρόπουλος: τραγούδι , Νίκος Παλυβός: μπάσο, Μανώλης Πετσανάκης: κιθάρες – φωνητικά, Φάνης Πλουμής: κιθάρες – φωνητικά, Simon Γεωργίου: τύμπανα & κρουστά – προγραμματισμός – φωνητικά
Info:
Πέμπτη 15 Απριλίου – Block33
26ης Οκτωβρίου 33, Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 533533
Είσοδος 10 ευρώ - Έναρξη 22.00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
Discount e-tickets 5 ευρώ
More: www.chromaband.gr, www.myspace.com/chromagr, www.musicwave.gr/chroma