Για σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου 2010, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
* Λήγει σήμερα η προθεσμία για τη συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Διεισδύοντας στην αγορά της Αρμενίας- παρουσίαση του επενδυτικού προφίλ της χώρας - Ευκαιρίες σε περίοδο κρίσης», που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ΕΒΕΘ με τη συνεργασία του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδας στην Αρμενία τη Πέμπτη 8 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. στο ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη). Δηλώσεις στο τηλ.: 2310-370-132

* Στις 11 π.μ. στον Πολύγυρο, συνάντηση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, με την Οργανωτική Επιτροπή των εκπροσώπων αυτοδιοίκησης, παραγωγικών τάξεων και εργαζομένων του νομού Χαλκιδικής για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Οι αναγκαίες Δημόσιες Υποδομές της Χαλκιδικής για μια Βιώσιμη Ανάπτυξη».

* Στις 12 το μεσημέρι, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασ. Παπαγεωργόπουλος, παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με θέματα που αφορούν την πόλη.

* Στις 3:15 μ.μ. συνάντηση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, με τον νομάρχη Πιερίας.

* Στις 3:30 μ.μ. επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, στην περιφερειακή οδό Κατερίνης, στην 13η εθνική οδό Κατερίνης-Ελασσόνς και στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης.

* Στις 5:30 μ.μ. στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας, συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη.

* Στις 6 μ.μ. αναχώρηση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, για Τέμπη-Λεπτοκαρυά.