Μικροέμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν σε Βέροια και Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μάλιστα, ο δεύτερος είχε στην κατοχή του κι ένα 45άρι πιστόλι, το οποίο στάθληκε στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας, για περαιτέρω έλεγχο. Συγκεκριμένα:
Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, χθες Τρίτη 27 Απριλίου 2010, το βράδυ, στην Επ. οδό Ραχιάς- Βέροιας, συνελήφθησαν δύο αδέλφια, ηλικίας 34 και 42 ετών, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 13,6 γραμμαρίων.
Οι δυο δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Επίσης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, χθες τρίτη 27 Απριλίου 2010, το πρωί, στο Κεφαλοχώρι Ημαθίας, συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι 0,45 με την γεμιστήρα του, 250 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, 57 γραμμάρια σπόρων κάνναβης, 62 φυσίγγια (τα 33 ήταν πολεμικού όπλου και τα 29 κυνηγετικού), ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και δύο γεμιστήρες πολεμικού όπλου.
Ο 57χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κι εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.