Ομαλά συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ η έξοδος των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για τις γιορτές του Πάσχα. Αυξημένη κίνηση σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, στον εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης - Καβάλας, ενώ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ήταν η κίνηση των εκδρομέων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Χαλκιδικής.
Αυξημένη κίνηση παρουσιάστηκε και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας, στα διόδια των Μαλγάρων. Από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ πέρασαν τα διόδια συνολικά 32.500 αυτοκίνητα (19.000 οχήματα κινήθηκαν στο ρεύμα εξόδου, προς Κατερίνη, ενώ προς την πόλη της Θεσσαλονίκης κινήθηκαν 13.500 αυτοκίνητα).
Αυξημένη, αλλά σε χαμηλότερα από τα περυσινά επίπεδα, ήταν η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη. «Η πληρότητα την Μεγάλη Πέμπτη ήταν της τάξης του 50%, μειωμένη κατά 30% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστος Λιούπας, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι την Μεγάλη Παρασκευή, η «κατάσταση» θα βελτιωθεί, αφού «τα Τέμπη άνοιξαν», όπως είπε.
Στο σταθμό του ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη, επικρατούσε το «αδιαχώρητο», με την πληρότητα να φτάνει το 100%. Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στη Φλώρινα, καθώς πολλοί Αλβανοί μετανάστες μεταβαίνουν στην πατρίδα τους για τις γιορτές του Πάσχα. Η έξοδος αναμένεται να κορυφωθεί την Μεγάλη Παρασκευή, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για να διευκολύνει τους οδηγούς.