Επεισόδια, που δεν πήραν μεγάλη έκταση, είχαμε σε διάφορα σημεία της πόλης πριν το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ στο "Κλ. Βικελίδης". Στην Καμάρα και στο ΑΠΘ, είχαμε μικροσυμπλοκές μεταξύ οπαδών, όπως επίσης σε καφετέριες της συμπρωτεύουσας.
Τα επεισόδια άρχισαν όταν οι φίλοι του Άρη βρέθηκαν στην Καμάρα για να πάρουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ για το Χαριλάου. Δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων με ρόπαλα, που φορούσαν κράνη αλλά δεν έφεραν διακριτικά. Παρόμοιες επιθέσεις είχαμε και στη γύρω περιοχή από το γήπεδο.
Δράση, όμως, ανέλαβαν και οπαδοί του Αρη, οι οποίοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες. Το ίδιο έγινε και κατά την άφιξη της αποστολή του ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε της αντίστοιχης του Αρη, όταν τα ΜΑΤ χρειάστηκε να κάνουν χρήση χημικών για να κρατήσουν μακριά τους ταραξίες.
Ένταση κι εντός γηπέδου, όταν βγήκε ο τερματοφύλακας του Άρη να προπονηθεί. Από το βίντεο που μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι, πάντως, δε βγαίνει συμπέρασμα για το ποιος έκανε τι, στις αντεγκλήσεις μεταξύ του Χαλκιά, του φροντιστή του ΠΑΟΚ και των υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης.