Με το σύνθημα "ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία είναι η ίδια ιστορία" υποδέχτηκε, τον Αντώνη Σαμαρά, στο βήμα του 34ου Τακτικού Συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, μερίδα των εργαζομένων -κάποιοι ανήκουν στο ΠΑΜΕ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όμως, είχε... πληρωμένη απάντηση: "Καμία φορά, από αλλού το περιμένεις κι από αλλού σου έρχεται. Οι κοινωνικοί αγώνες επιφυλάσσουν εκπλήξεις", σχολίασε ο κ. Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το σημερινό Προσυνέδριο του κόμματός του, βρέθηκε, χθες, στη Χαλκιδική, αρχικά για να χαιρετίσει το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Στην ομιλία του παραδέχτηκε τις ευθύνες του κόμματός του, στήριξε την κυβέρνηση Καραμανλή για τα μέτρα που είχε πάρει και επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, για την καθυστέρηση ανάληψης μέτρων, ενώ χάραξε μια "κόκκινη γραμμή" σε αυτά: Την προστασία του χαμηλόμισθου και του χαμηλοσυνταξιούχου.
Στην επίσκεψή του αυτή, ο κ. Σαμαράς συνοδευόταν από τον υπεύθυνος τομέα ελέγχου Προγράμματος, βουλευτή Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκα, τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ., Λευτέρη Ζαγορίτη, τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Δ. Βαρτζόπουλο. Τον υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Γραμματείας Συνδικαλιστικών Φορέων, συνδικαλιστής Γιάννης Μανώλης, και ο βουλευτής Χαλκιδικής Γ. Βαγιωνάς.
Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε τον Πολύγυρο, όπου στη νομαρχία τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου.

Θα ακολουθήσει σχετικό Post