Ένας 16χρονος συνελήφθη, από την αστυνομία, επειδή ενέχεται στα μαχαιρώματα που έγιναν, ξημερώματα, στην περιοχή της Σχολής Τυφλών, με αφορμή το παρκάρισμα. Ο 16χρονος συνελήφθη μετά από όσα είπαν, στις καταθέσεις τους πατέρας και γιος, που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μαχαιρωμένοι από ομάδα Αλβανών, αλλά κι ένας Αλβανός ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από τα... μετέπειτα θύματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία όλα άρχισαν όταν ο 22χρονος ημεδαπός διαπληκτίστηκε με δύο αλλοδαπούς ηλικίας 38 και 16 ετών (κι αυτοί ήταν πατέρας και γιος) επειδή είχαν παρκάρει στη θέση του. Οι αλλοδαποί απείλησαν τον 22χρονο με μαχαίρι και ο τελευταίος, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον 57χρονο πατέρα του για το περιστατικό.
Σε λίγα λεπτά ο 57χρονος βρισκόταν στο σημείο του καβγά, για να βοηθήσει το γιο του. Ακολούθησε συμπλοκή των τεσσάρων, κατά την οποία οι αλλοδαποί κατάφεραν τέσσερα χτυπήματα με μαχαίρι στον 22χρονο κι ένα χτύπημα στον 57χρονο. Στο σημείο βρέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας κι ένα ρόπαλο, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έφεραν κατά τη συμπλοκή οι παθόντες.
Οι 22χρονος, 57χρονος και 38χρονος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι, μετά τη σύλληψή τους, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 16χρονος αλλοδαπός.
Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση της αστυνομίας, τελικά στο γραφείο του εισαγγελέα θα καταλήξουν και οι τέσσερις, ως κατηγορούμενοι για τη συμπλοκή.