Για ενδέκατη συνεχή χρονιά τις Άγιες μέρες του Πάσχα, η Κοινωνική Οργάνωση "Αγάπη", αποφάσισε να σταθεί έμπρακτα στο συνάνθρωπό μας, στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που έχει την ανάγκη μας. Έτσι, σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 30 Μαρτίου 2010, μέλη της Οργάνωσης, μοίρασαν «Δέματα Αγάπης» σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης. Δέματα γεμάτα τρόφιμα για το Πασχαλινό τραπέζι, κυρίως όμως γεμάτα με την ελπίδα πως όσο υπάρχουν άνθρωποι κανείς δεν πρέπει να νοιώθει μόνος.
Την ίδια ημέρα τα μέλη της Οργάνωσης επισκέφθηκαν στις 11:00 π.μ. το 8ο Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 122 στο οποίο τους υποδέχθηκε ο κ. Θεόδωρος Ασπασίδης, Πρόεδρος Κ.Α.Π.Η. 4ου Διαμερίσματος και μοίρασαν προϊόντα ατομικής υγιεινής στους ηλικιωμένους.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, Ιδρυτικό Μέλος της Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ» με μέλη και φίλους της κοινωνικής οργάνωσης σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης διένειμαν δέματα παρουσία του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης στις 12:30 μ.μ.
«Υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες ανάμεσά μας, που αγωνιούν, επιβιώνουν, μάχονται με αξιοπρέπεια κάθε μέρα. Η Κοινωνική Οργάνωση «ΑΓΑΠΗ» για μια ακόμη φορά θα σταθεί δίπλα τους, όπως όλα αυτά τα χρόνια, διανέμοντας τρόφιμα και δώρα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Είναι ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και αγάπης. Είναι ακριβώς το νόημα των ημερών», δήλωσε η κ. Ράπτη.